My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Monday, January 24, 2011

Sepetang bersama...

Last weekend lepaking kat umah bang Long jap...ayhmama, ijat, kak aida, elin, nor, hubby, afiq n ryan comei pun ader...complete laaa satu famili Lorna :) hehe...gather2 again stlh last kompul2 1 fmly Dec 2010 (this entry)
sonok biler sumer free cozz bkn senang yer nk sesama camnih coz memasing bz ng keje...
haaa ni Afiq ngan Ryan:) Ryan excited nk jenjalan baru bangun tido tak bape sihat benor ye...
kami masukkan dia kat bakul depan motor Afiq...vrooom vroommm..hehe...
1st time Ryan nek moto tau...hr ini dlm sejarah gitu...hihi....
gambar pertama cam cuak...gambar 2nd bwh ni
dah boleh senyummm dah...;p

Semalam gak parent Lorna dah bertolak ke Pekan Baru Indonesia...berjalan ler dorang tuh...al-maklum dah pencen....
time untuk jelajah donia...hiiiikkkss :) bwh ni tn belog nk enterprem kejap..haha...

13 comments:

NICK IRFAN said...

wah! seronoknye dia dapat naik moto... hehe

Izzlorna said...

hi nick irfan :) memang punn...1st time la katakan si kecik tu nek moto...hehe...

... said...

as salam..comelnya.bawak naik motor :)
kanak-kanak ni kalau naik moto kena jaga-jaga sikit.takut melompat secara tiba-tiba.dulu anak kawan saya, terjatuh dari raga motor.nasib baik tak kena langgar dengan lori.nyaris-nyaris

cik bahulu oren said...

bdk2 klo bwk nek motor msti cm teruja je
hhehee

Izzlorna said...

...said : Tqvm said...betul3x Lorna setuju...ni pun anak sedara pegang bakul2 tu kuat2 dan adik pun ada perati leklok...:)
slm perkenalan :)

Izzlorna said...

hi cik bahulu oren :) budak2 kan excited...nak2 ni 1st time Ryan nek moto...hehe..

xcyber said...

comel kan muke budak kecik tuh,.
mmg suke kuar oversea ke?

Izzlorna said...

xcyber : bebudak sure la comei :) kita dedulu kecik2 pun comelss kan...hehe...
oversea? kalau ada rezki lebih, ada lah pergi...kalau bajet sederhana, dlm Malaysia pun ok juga :)

KUREKURE COMEL said...

comelnye ryan....hehehe

Izzlorna said...

trm ksh cik kurekure! cik kurekure pun comellsss gak...:)

norakhtar said...

beraninya,..!!! kak nor takutt nak bawak motor..naik motor takpe..

sHeRrY said...

is that your house at the back?

Izzlorna said...

norakhtar : hi sis :) Lorna pun tak penah wak moto..naik moto boleh laa...eh sama laa kiter...hehe...tau naik moto jer rupanya..hiiikss...

sherry : hi dear :) nope sis...house at d back is my eldest bro's....:) tau ker area situ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)