My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Saturday, January 22, 2011

Idaman Kalbu ;p

Ni lah keta2 idaman Lorna...kalau kayo rayo, lamo dah eden boli 5,6 bijik..setiap hari leh tukar2 keta g memana kan..hihi...
tak dapek boli sekarang, dapek tengok gambo pun jadi lah yo...ni antara koleksi keta2 idaman Lorna ;p
check it out!! heehee...kalau nk tahu, Lorna bwk keta mmg brutal
sketz....slalu wat driver2 lelaki disana nk race ngan
Lorna..nape yek...? kaum adam ni mmg
takleh nampak pompuan wak
keta laju ehhhh??
ooopssss terlebeh sudaahhh.......layankan ajerrr gambo2 keta idamanku ini...
* credit gambo to cik google
Happy weeekeeeennndddd sumerrrrr :)

10 comments:

Arpiiz said...

saja melawat follower saya, and happy saturday..^^

Izzlorna said...

Arpiiz : hii...hepi saturday 2u2 :)

xcyber said...

asik nk org post komen kat die
tp x nk komen post org..hampeh jer!

ain revival said...

gempak ah keta..
btw, da follow kamu~

KinosKoko said...

idaman2...hebat r taste..hehe..

Izzlorna said...

xcyber : opppss..jgn mare2...Lorna bw td...singgah kat shoutout kengkwn jerk...ok2...jap g Lorna singgah lg k :)
tnx singgah sini..peaceee...

hi ain n kinoskoko :) thanks visit here...Lorna dah terjah blog korang juga tadi n b ur followers too :)

Fadzli Amir said...

Salam kenal...thanks sebab follow...nak follow balik tadi, tapi bila cek balik baru tau dah follow cik lorna lama dulu...heheheh....pasal kereta tu, masa memuda dulu ada la gak idamkan kereta macam tu, tapi bila dah kerja ni, baru tau kenyataannya...mungkin suatu hari nanti Allah takdirkan ...siapa tahu..???

Izzlorna said...

Fadzli Amir : hehe takper dah follow lamaa dulu ;p hihi...skrg pun leh idam2..angan2 mana tau jadik kenyataan kan...bila dah aim sesuatu benda/perkara yg kita nak..lazimnya mental dan tindakan akan bertindak...tak gitu? ;p
pape pun...bersyukur dgn ape yg kita ada dulu..
moga2 diberikan Allah rezki yg byk mudah2an pd masa2 akn dtg...:)

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

adeh, cik lorna bi r lue sbijik er.
nti cheq tmpg naek skaki pom xpe. haha! =PP

Izzlorna said...

Fariehan Ibrahim : andai ader rezki lebih, bukan kata bg tumpang sekaki...satu badan pun leh naik tau...hihi..kita round2 sesama wokeii :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)