My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Wednesday, April 6, 2011

Friday, February 4, 2011

Terjahhhhh izzlorna.com

Salam semua readers di blog Lorna nih :)
utk pengetahuan semua, Lorna dah berpindah 'umah' yer di Wordpress..
so, blogspot ini akan menjadi sejarah manis wat Lorna dalam dunia blogging..

Kengkawan semua sila klik url bawah ni untuk update terkini Lorna yer :)

http://izzlorna.com/

TQVM yaaa sudi terus bersama Lorna di alam maya nih...
really appreciated it!! :)

jom2 terjah ke http://izzlorna.com/
Lorna menanti anda semua di sana yaaa.....


TQVM pada kengkawan yg sudi klik iklan di bawah ya :)

Saturday, January 29, 2011

Drag me to Hell!!!

Drag me to Hell...no no nooo....
Last week masa lepak umah abg di entri ini, Lorna sempat tgk wayang kat lam umh abg...
hehe...wyg tauu sebab sound system tv dier superb ;p tgk plak citer antuu..
mmg bestt gilerr arr....hantu citer nih mmg ganass gilerr...dan byk
scene yg lawak...rasa cam nak pelempang hantu tuh...
yg tak boleh blah, nama hantu tuh rupanya Lorna gak...aduushhh....terkenaa aii...
hahaha.....Lorna rekemen kengkawan tgk citer nih....
bestttt....! hihi....

TQVM pada kengkawan yg sudi klik iklan di bawah ya :)

Friday, January 28, 2011

Garuuu Kepalaaaa!!! waaaa....

Tengahari tadi ingat nak gi bengkel jap nk mtk check kan tayar keta depan coz asikkk kuar anginn jer
selang 3 hari...dah bape kali isi angin pun tang tu gak pangai yerr akan kempis blk selang
3 hari...so lunch hour Jumaat kan 2 jam, zaaasss Lorna gi bengkel konon2 nak soh
tampal tayar laa kan...bajet lam RM5 ke RM 10 jerr arrr nak tampal
tayar yg mana ader bocor ker...sekali bila abg pekerja bengkel tu pusingkan tayar, nampak laa ada jalur benang
dah tetas kat belah dalam tyr...aduhaiii..dlm hati ni bukan takat tampal jerr nih..dah masa kena
tkr tayar!!! waaaa.....garuuu paleee den...
hukhuk....dlm hati dah byg2 $$$ akan terbang...dusshhh...adoiiii baru ingat nk g soping esk, dah kena
invest kat tayarr pulokkss....wahaiii tayar, nape laa time neh ko sakit?? huhuhu....
so sesi membuka tayar pun bermula...
bukak tyr kiri luu...
then tayar kanan plaks...
gudbyeee tyr lama...

welcome new tyre ;p
dah alang2, wat alignment sekalik ng kena beli skru camber...
ni lah bil yerr...sekelip mata melayang RM5xx
sedih3x..apo nk wat...kang tak tukar wat yer tyr meletup ker, pecah kerr lagi naya kan...mmmm demi
keselamatan diri dan org2 tersyg, tup mata jerr arr byrr tadikk...puas mtk diskaun, sibaik dapat...
klu tak dia nk charge RM6xx...byk gak kan tuh...sumer Lorna wat sdn bhd yer...klu psl keta Lorna
servis mervis nih, mmg 100% sdn bhd...hubby dah byk kuar wet ng 2 umh..cian kat dier..
gipun byk nk guna duit nanti bila dah pindah umh...beli kipas ar, lampu arr, grill laa..dll.
Ya Allah, murahkanlah rezki hambamu ini..
amiiiinnnn :)

TQVM pada kengkawan yg sudi klik iklan di bawah ya :)

Beat..Beat... ;p


seeeeee seeeee orr nooott?? ;p


tau tak aper benda kat ats tuh?? cam kenal kan....hehe...

teka2 aper benda tuh...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tau tak kengkawan aper tuh??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

nak tau aper dia??? tul niii nak tau??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

haaaa nii laahhh dierr....


my 1st pillow image :)


Menarikk kan...siap ader gambar sendiri kat pillow....hehe...actually Lorna sajer nak test

ok ke tak service dorang nih....terbukti mantapppp sehhh....order hr senin, hr rabu dah

dapat...3 hari jerr dah siap....suka3x...leh peluk2 gambar sendiri...hahaha...jgn gelak

jgn gelak...ni sekadar nak wat collection...hobi baru...hehe...


Oh yer, macam2 lagi tau leh wat cam pillow Lorna nih....nak wat mug boleh, mouse pad

boleh, t-shirt boleh, cermin boleh, pinggan boleh, baby napkin boleh, belon

boleh...aisshhh mcm2 ler lagiii....leh pilih2 kat SINI....

dengan harga yg sgt berpatutan!!


Nak diskaun2 pun ader....jgn riso tentang tuh...kalau register terus, otomatik ader

diskaun dah..menarikkk kannn :) tak paham camne nak register?? leh ym Lorna,

twlorna@yahoo.com


Oh yerr...katne nak dapat diskaun dan register nih?? Tentulah kat Hearbeat :) hehe....


Alaa...kengkawan yg dah daftar ngan Nuffnang, nak daftar HB nih tak susah arr...kacang

jerkk...jika masih ragu2, leh ym Lorna k...Lorna sedia membantuu...hehe...

haaa nak tgk income Lorna dlm masa 4 harii???


ni baru 4 hari...hehehe....

diulangi ni baru income 4 hariii yerr...;p tak banyak mana but ader laa rezkii...hihi....

so tunggu aper lagi, jom jom jom kita join join Heartbeat :) hehe...


TQVM pada kengkawan yg sudi klik iklan Heartbeat Lorna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)