My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Friday, January 28, 2011

Beat..Beat... ;p


seeeeee seeeee orr nooott?? ;p


tau tak aper benda kat ats tuh?? cam kenal kan....hehe...

teka2 aper benda tuh...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tau tak kengkawan aper tuh??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

nak tau aper dia??? tul niii nak tau??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

haaaa nii laahhh dierr....


my 1st pillow image :)


Menarikk kan...siap ader gambar sendiri kat pillow....hehe...actually Lorna sajer nak test

ok ke tak service dorang nih....terbukti mantapppp sehhh....order hr senin, hr rabu dah

dapat...3 hari jerr dah siap....suka3x...leh peluk2 gambar sendiri...hahaha...jgn gelak

jgn gelak...ni sekadar nak wat collection...hobi baru...hehe...


Oh yer, macam2 lagi tau leh wat cam pillow Lorna nih....nak wat mug boleh, mouse pad

boleh, t-shirt boleh, cermin boleh, pinggan boleh, baby napkin boleh, belon

boleh...aisshhh mcm2 ler lagiii....leh pilih2 kat SINI....

dengan harga yg sgt berpatutan!!


Nak diskaun2 pun ader....jgn riso tentang tuh...kalau register terus, otomatik ader

diskaun dah..menarikkk kannn :) tak paham camne nak register?? leh ym Lorna,

twlorna@yahoo.com


Oh yerr...katne nak dapat diskaun dan register nih?? Tentulah kat Hearbeat :) hehe....


Alaa...kengkawan yg dah daftar ngan Nuffnang, nak daftar HB nih tak susah arr...kacang

jerkk...jika masih ragu2, leh ym Lorna k...Lorna sedia membantuu...hehe...

haaa nak tgk income Lorna dlm masa 4 harii???


ni baru 4 hari...hehehe....

diulangi ni baru income 4 hariii yerr...;p tak banyak mana but ader laa rezkii...hihi....

so tunggu aper lagi, jom jom jom kita join join Heartbeat :) hehe...


TQVM pada kengkawan yg sudi klik iklan Heartbeat Lorna...

8 comments:

Hafriz el-Muhammady said...

macam menarik... ^_^

Izan Ishak said...

cantik tuh...cepatnya dah sampai bantal idaman kalbu~

k.izan klik2 HB~

Izzlorna said...

Hafriz n Izan : Slmmm :) ha ah menarik tertarik youuu...hehe...
cepat juga..servis mantappp...
Thanks ya klik HB Lorna...
jom la join, leh dpt extra income,
register senang sgt2...

azzey said...

klik2 ur HB...Hb best kan...pillow tu pon menarik...

~♥ Mawar ♥~ said...

nak join juga lah mcm tu..

Izzlorna said...

azzey : yesszzaaa bessshhh :) hehe..

mawar : boleh sis...jom arr join...kalau tak paham nak register, Lorna leh ajarkan :)

KUREKURE COMEL said...

cantiknye...suke2....tp jgn kepit bntal tu...hehehe

Adzriel AB said...

memang cantik..pink! gambar kat cameron ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)