My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Monday, January 24, 2011

" If I Have RM100~ "

hi sis Auni...Lorna join GA dr sis okey! :)
cam biaser GA2 yg dianjurkan sumer syarat2 yer kacang2 jerk...
so Lorna just sharing2 la yek....ada rezki mudah2an...kalau takder rezki pun, menambahkan kenalan, menambahkan pendapatan...aikkk...pendapatan dari mana tuh? hehe...ok2...jom2 GA ni pasal ape agaknya....
katanya..kalau kita ada RM100, barang ape yg kita nak...? haaa...tgkk...sis Auni nak bg brg free lagiii...jom2 kita meriahkan GA dier ;p best kan...sape nk bg brg2 free camtuh jer kan...even below RM100 pun kira rezekii jugaaa...:)
Orait, IF I HAVE RM100 aper yg Lorna akan nak yek...mmm kalau ikut realiti yerr, Lorna biaser bajet RM100untuk beli barang2 dapur arrr utk 2 mggu
(tggal berdua jer yek skrg ;p) tapi takkan nak minta sis Auni belikan
barang2 dapur tuk Lorna pulakksss kann...hehe...
ok2, serius2...syarat 1. Upload picture brg yg diidamkan - DONE!
Lorna nak request Rak Buku yer sis...boleh tak? boleh?? tak boleh?? bolehh?? ader jumpa ritu rak buku
yang simple dlm rm80/90...hehe...ada can menang ker nih? ;p hihi...
rak buku camnih, poning nk tgk judul buku...takmo2 yg gini...
yg ini pulak design yer menarik sure above RM100...so yg ini pun takleh request kat sis Auni ;p



haaaa yg ini boleh sis??? hiiikkss..melampau arr tuh kan...ni kusi leather +rak buku...
sah2 lebih RM100 ;p gurau jer yaa...

mmm..yg ini lah rak buku yer yg lebih kurang bajet bawah RM100
yg btl2 ngam ngan bajet sis Auni :) tang rak oren tuh nice ;p
kecik lagi drpd ini pun boleh....lol ;p

Syarat 2. Nyatakan sebab nape nak barang tersebut? (Rak Buku) - DONE!
i - cozz Lorna hantu buku...hehe...rumah byk sgt buku dik...suka membaca..
ii - nak susun buku2 yg ada nih biar teratur sketsss...
iii - benda yg selalu nampak..so bila terpndg akan rak buku tu nanti, terigt la pd sis Auni yg budiman ituh :)

Syarat 3. Follow blog Aunimiyukie - DONE!

Syarat 4. Wat entri " If I Have RM100~ " - DONE!

Syarat 5. Letak banner di side blog n linkkan entry - DONE!

Syarat 6. Tag tiga kawan : - 1) Arpiiz, 2) Miza, 3) Diamuslima DONE!

Syarat 7. Tinggalkan komen n link entri.. DONE!

Okey, gud lak to Lorna :)

3 comments:

... said...

as salam..
ziarah dari contets if i habe rm 100 :)

semoga berjaya :)

Izzlorna said...

...said : TQ sis :)

Ayl Aziz said...

kalau kak Lya ada RM100... kejap aje anak2 habiskan. Duit bukulah, duit itulah, duit inilah.. Dhani pulak hari2 suruh singgah Carrefour. Bengkrap. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)