My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Sunday, January 23, 2011

Jom jom Join HEARTBEAT!!

Jom kengkawan kiter ramai2 join Heartbeat neh...
join Heartbeat nih takkan efek kiter yer status Gliterrati kat Nuffnang tuh...
kalau tak caye leh tgk info lebih lanjut kat SINI yaaa :)
tnx to sis MZ dgn penerangan jelas dier kat sana..hehehe...
kat Heartbeat nih, mcm2 ader...pilih jer mana yg berkenan...dari sekecik2 keychain, mug, mouse pad, cushion,
puzzle, crystal,nak wat t-shirt, banner, corporate gifts pun boleh...sumer types of occasion dorang terima...
isshhh pendek kater byk laaa choice kita nak yg unik2, colourful sumer ada sana...
bila kita jd member, otomatik dapat diskaun! wah hebat tuhh...
klik sini kalau berminat k :)
ok dear, selamat berHEARTBEAT ;p dan jgn lupe link kan blk ke Lorna ya...tqvm :)

2 comments:

diamuslima said...

dah join dah.. hehehe

Izzlorna said...

dia : hehe...welcome to heartbeat world ;p tqtq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)