My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Sunday, January 2, 2011

HR Training 20-21 Sept 2010

dgn kgkwn yg attended HR Training kat Holiday Villa Sbg Jaya, Selangor
makan2 time :)

Thn 2011 ni sememangnya tahun yg bakal wat Lorna makin bz dgn kerjaya Lorna yg smmgnya bz neh..sblm ni Lorna mmg keje di line event, admin, customer service, purchasing and currently i'm in HR lineee.....finally, dari dulu lg masa zmn bljr nak kj in HR Dept...tercapai jugak akhirnya pada bulan Ogos, 2010 yg lepas...tqvm for my boss, Pn Kartini 4 ur trust 4 all these years..so 2011 ni mmg full 100% in charge for HR kat tpt kerja Lorna...syukur sgt pdNya coz doa2 Lorna selama ni termakbul jua, alhmdulillah :)
Gambar2 kat ats ni masa Lorna attend HR Training bln Sept 2010 yg lalu..byk juga ilmu baru yg Lorna bljr...al-maklum bkn HR background...sorry ya backdated pictures..hehe...mmm trainer yer tak best (ooppss ;p) tp, kgkwn baru yg sama2 g training mmg best!! anak bos Sinma pun ader...sweet guy tp takde gambo dia kat ats..tak smpat nk snap gmbo dia..hikhik...pape pun, all d best 4 me n all my frendz yg kj in HR line ok..mmg bykkk sgt cbrn dan dugaan...manusia pelbagai kerenah kan..kesbrn n fokus kunci utama tuk suksesss...insyaAllah...amiinnn :)

1 comment:

mummynana said...

best nih. pnah g training tapi 3 ari tu. adui. sabar jela. pengalaman kan... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)