My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Monday, January 17, 2011

ASTRO Firstttt...

ASTRO First
13 Jan lepas ASTRO ada lancarkan ASTRO First neh...kengkawan pasan tak alaa iklan yg kuar helikopter sebelum2 nih tuh..haaa ni laa dierr jawapan yer...ASTRO pertama ;p hehe...
knp dikatakan pertama? sbb yer...movie2 yg di siarkan adalah yg terkini seawal 2 minggu slps tayangan di cinema!
kiranya, kita2 neh yg pertama laa leh tgk movie2 terkini di umah sendiri...antara yg pertama gitu...
Mlm tadi Lorna dah try tgk ASTRO First neh...
movie listing adalah citer :-
Aku Masih Dara
Damping Malam

Ngangkung
3 pelakon utama Ngangkung (Angah, Azad & Sam)
daannn..teka2 Lorna pilih movie aperr??? hehe...kalau dah boh 2 gambar movie yg sama nih maksud yerr....;p
hihi...yaa betulll...Lorna pilih movie Ngangkunggg...kung kung....
lagi dua citer tuh komen2 review kat paper, blogs sumer cam tak bape best, so Ngangkung la pilihan Lorna :)
tgk sekali ng hubby...gelak2 kami berdua depan tv...haha....plg lawak Lorna rasa masa scene
hantu tu ngan Azad lam keta...
"rilex laa bang....hari ni hari dia...esk hr abg laa" lebih kurang arr antu tu cakap masa Azad tgh drive + bengang Sam yg dapat hadiah no ekor tuh :) lawak2....memang terhibur arrr tgk...
Oh yer..nk tgk neh bukan preee yek...ada bayaran yerr....RM15 satu movie...leh tgk byk kali selama 48 hours....nk beli pun senang jer...gi kat Chanel 480 dan pilihla movie mana yg berkenan...buy via sms jer...
yg best yer kita leh pilih slot masa yg kita available dan tgkla puas2 bersama family di rumah sendiri...tanpa gangguan tanpa halangan...jimat juga ader ASTRO First nih....kalau yg ada ahli kuarga ramai, kalau 5 org tiket wyg dah RM50...
ni ngan RM15, reramai leh tgk dah save kat situ ;p
nk tggu movie2 len yg menarik plaks...akn dtg cam MIG yer movies jer lam listing...hope ASTRO leh perlbagaikan lagi list movies wokeii :)
ok, selamat menonton sumer....yg sedih yer...bil ASTRO dah naik kan skrg sbb ada govt tax...huhu...

2 comments:

CikLilyPutih said...

blom tengok ngangkung lagi, dengar2 cam best je

Izzlorna said...

hi cik Lily Putih :) ha ah..citer leh tahan arr...Lorna bagi 3 stgh bintang...hihi...yg wat kelakar antu2 dia tuh...antu ni tak mkn org..dia kaco2 jerrr ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)