My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Saturday, January 29, 2011

Drag me to Hell!!!

Drag me to Hell...no no nooo....
Last week masa lepak umah abg di entri ini, Lorna sempat tgk wayang kat lam umh abg...
hehe...wyg tauu sebab sound system tv dier superb ;p tgk plak citer antuu..
mmg bestt gilerr arr....hantu citer nih mmg ganass gilerr...dan byk
scene yg lawak...rasa cam nak pelempang hantu tuh...
yg tak boleh blah, nama hantu tuh rupanya Lorna gak...aduushhh....terkenaa aii...
hahaha.....Lorna rekemen kengkawan tgk citer nih....
bestttt....! hihi....

TQVM pada kengkawan yg sudi klik iklan di bawah ya :)

4 comments:

norakhtar said...

Dah lama tak nengok citer hantu..best tak citer ni?

Izzlorna said...

slm sis Nor :) bestt citerr nihh...tapi kena tgk ngan hubby tauu cozzz byk adegan terkejut2..hehe...antuuu dier ganas giler..

Adda said...

best ea ? oryte . kena download nih . hehe . untuk koleksi movie dekat kolej . boring takde benda nak buat . boleh jerit ramai2 nanti :)

Izzlorna said...

Hi Adda :) ha ah..besttt...Lorna gerenti korang jeritt gilerr arr...hehe..kalau dah tgk, nk tau komen Adda nanti yaa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)