My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Thursday, January 20, 2011

Pengantin Untuk Dijual??

Tajuk gempak tak? pengantin mana pulok yg nk kena jual neh? hehe...sekarang kat Astro Box Office Movies
Channel 953 ada siarkan drama bersiri Pengantin Untuk Dijual (PUD) ;p so, Lorna folo arrr
drama nih cozz senin selasa Lorna tak folo citer len..9pm mmg dah standby dpn tv
nak nengok citer neh..hihi...fanatik betulll kan :]
bukan per, Lorna suka pelakon2 lam drama neh...3 pelakon utama dier jer dah
mmg best - Aqasha, Rita Rudaini & Fahrin...tu lum masuk pelakon2
tambahan pun kebabom gak cam Sabrina Ali, Zila Bakarin, Rahim
Jailani, Rosnah Johari, Shahz Jaszle, Dian P.Ramlee,
Nadia Mustafar, dll...
Aqasha, Rita Rudaini & Fahrin
Citer ni kisah konflik keluarga dan percintaan antara 3 pelakon utama kat atas nih...sonok tgk dorang berlakon...
Rita berlakon sebagai Indah Amelia - tokei kedai bunga tau...dan 2 org mamat tuh for sure laaa
biznesman yg berjaya...hiiikkkss...klise kan citer melayu cenggitu tapiii....lakonan dorang
mmg besttt arrr pada Lorna...sbb dorang pandai hayati watak memasing
dgn baik sekali...bunga2 dlm citer nih mmg cantikk gilerrrss..seriuss
Lorna sgt terujaaa!! Lorna kan suka fresh flowers...hehe..
nk tau sinopsis citer nih, leh klik kat sini ya :)

7 comments:

Abhamz said...

salam, tahniah sbb jadi follower BA ke 8000...

Huszaini said...

Tahniah yer! di promote di blog ben!

Fadzli Amir said...

ooo...tak minat sangat cerita2 macam ni tapi kalau encik remote telah dipegang oleh cik wife yg suka tengok cerita2 macam ni, terpaksa la layan sekali...hehehe

Izzlorna said...

Abhamz & Huszaini : tqvm...slm perkenalan :)

Izzlorna said...

Fadzli Amir : hehe...bg can arr wife tgkkkss ;p
tnx singgah sini ya :)

SizZLing SuZai said...

mcm best ni cerita..dh kuar ke lom ek >>

Izzlorna said...

Sizzling Suzai : Haiii sis :) eh dah lama dah kuar kat Astro..skrg dah episod ke 7 dah..tapi sape yg ader langgan ASTRO HBO Movies (Malay) jerlaa yg leh tgk...beberapa bulan nanti sure ulg tyg kat Ria/Prima pulaks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)