My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Wednesday, January 19, 2011

Lorna :) Satu dalam dunia...hehe...

Lorna umor 2 tahun

Apa ada pada nama? nama adalah panggilan org lain kepada kita..nama juga adalah doa untuk diri kita...sejak kita dilahirkan ke dunia nih, kita diberi nama oleh ayah mak kita or saudara terdekat kita sbg panggilan kita sehari-hari..

rasanya ramai kengkawan bloggers Lorna tak tahu nama penuh Lorna kan ;p
ok, untuk yang tak tahu lagi nama penuh Lorna, nama saya...hehe..
macam 1st day masuk sekolah pulok rasa ;p hiiikss...full name Lorna,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hehe....cuba teka...
teka2 ;p
.
.
.
.
.
ok2...nama saya...saya nama...nama saya....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ADEEB IZZLORNA ALIAS

selalunya org akn panggil ngan nama Lorna, Adeeb, Izz, kak Lorna, kak Adeeb, kak Izz...berbelit2 lidah tak nk nyebut nama Lorna?? hehe...setiap kali kawan
baru tanya nama Lorna sape, mmm boleh dikatakan mesti
Lorna kena ulang balik sebutannya...huhuhu....
kadang geram juga coz tak paham2
tapi takper, sabar itu sebahagian
daripada imaann...cewahhh;p

Oh yer, nak tau tak sejarah kewujudan nama sy yg pelik ini? ;p
bermula la kisah...tanggal 18 Ogos 1982, Lorna pun dilahirkan dgn sempurna yer
alhmdulillah....kehadiran Lorna tika itu disambut oleh Dr Adeeb...eh Adeeb disambut
oleh Adeeb...hehe...gitu laaa...nama pertama Lorna adalah bersempena dengan
nama Doktor yang menyambut Lorna ;p Izz tu pula adalah nama family untuk
semua adik-beradik Lorna...manakala Lorna itu sendiri adalah
nama yg menjadi kesukaan mama Lorna masa zmn 80-an
tuh ada satu kisah omputih Lorna Doone...sape tau
kisah ni, angkat tangan? ;p ape yg Lorna tahu, Lorna Doone
ni seorang bangsawan dulukala...bla bla bla...
(x tau sgt kisat tu benor yerr..haha) so bila dah terberkenan
ngan Lorna Doone nih maka jadilah nama saya,
Adeeb Izzlorna :)

mmmm ikotkan, nama Lorna boleh dikatakan unik...satu jer dalam dunia nih...tak pernah lagi jumpa yg sama nama full name spt Lorna ;p unik2 pun susah juga
kadang nak introduce kat org...org akan tanya mcm2...hehe...
cam polis gamak yerr...
yg penting nama2 ni seeloknya membawa makna yg baik2 belaka...
Adeeb dan Izz tu sememangnya ada maknanya..
so, kengkawan ader kisah tersendiri pada
nama korang?
cuba cer ngan Lorna...hehe...

Ok my luvly frendz, Slmt Bercuti esk pada sape yg dpt cuti k ;p hehe...

Lorna umor 28 tahun

2 comments:

mummynana said...

hehe sejarah ek.
comel je tuu skang pun comel jhehehe

Izzlorna said...

mummynana : tq yer sis :) mummynana pun comei...cunnn lagikk :)hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)