My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Thursday, January 6, 2011

Anugerah Juara Lagu 25 :)

Finalis Anugerah Juara Lagu 25
Hari Ahad ni 9 Jan 9 malam TV 3 jom kiter tgk Anugerah Juara Lagu 25...memang Anugerah yg tetiap thn ditunggu2 oleh Lorna...sebabnya...mmg suka dgr muzik..hehe...dedulu masa zmn video, siap record lagik..time iklan jer tekan pause...pastu record balik..iklan jer pause...dah start jer rec balik...kenangan2...tp syg yerr...ponat ngadap rec pause rec pause, video2 tu sumer dah berkulat dah...huhuhu....pindah2 umh ntah kemana letak yer video2 tuh ;p
So tahun ni finalis2 yer majoriti muda2 belaka kan...energy baru di situ...hehe..kat bwh ni list lagu2 yg bertanding :-

Hanyut – Audi Mok/Faizal Tahir/Faizal Tahir
Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Shahir AF8
Noktah Cinta – Ajai/Sheikh Qalam/Hafiz AF7
Drama King – Taja/Teja/Meet Uncle Hussain
Ku Ada Kamu – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Adira AF8
Cinta Sempurna – Yuna
Pelita – Loque/Loque/A.P.I
Berlari – Shazzy Ishak/Tomok
Sofea Jane – Iswandy/Sham/Black Mentor
Mencari Konklusi – Noh/Noh/Hujan
Selamat Malam – Audi Mok/Faizal Tahir
Ekstravaganza – Sam/Bunkface
Jahat – Edry Abdul Halim/Edry Abdul Halim/Stacy
Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali

Lagu favourite Lorna pastinya nyanyian Yuna, Adira, Shahir, Black & Stacy...hrp2 Yuna menang thn nih :) thn lps kalau tak slh Lorna, Aizat yg menang tuk lagu 'Kau Pergi'...thn ni agak2 kgkwn sape yg menang yek? Lorna vote to ms Yuna..go go gurl! hihi...

Tuk tahun ni tema yer Music Mapping (Pemetaan Muzik)...sure stage dan teaser dierr unique :) jadi, ahad - 9 Jan ni jgn lupe standby dpn tv jam 9 malam di TV 3 okey...

Juara AJL25 bakal memenangi trofi dan wang tunai RM35,000, naib juara (trofi & wang tunai RM15,000), tempat ketiga (trofi & wang tunai RM12,000), persembahan terbaik (trofi & wang tunai RM10,000) dan vokal terbaik (trofi & wang tunai RM10,000). Lumayan sehhh....masyuuukkkk gitu $$$$$$$$$$

4 comments:

diamuslima said...

hummm x berapa minat nak tgk... huhuhuhu.. baik wat exssignment yg berlambak... huhuhu

Ayl Aziz said...

Saya suka Adira!

Izzlorna said...

hi Dia :) takper2..esemen lg pentinggg...dulu time akak stdy, hr ahad adlh hr utk tgk cd korea/jepun...hehe...

hi kak Ayl :) Lorna pun minat Adiraaa :) sweett laa dier kan...lagu ost awan dania Dira nyanyi tu pun catchy jer melody ;p

DeCrewz said...

Jai dpt tiket free.... X layan.. Sape nak..he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)