My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Tuesday, January 4, 2011

Nak rumah freeeee??

Slm...morning sumer :) haaaa sape nk umh free?? sape2 angkat kaki cptt...ehh angkat tgnnn jerk..mmmm, kalau nk umh free, meh kita sama2 jadik cam KFCM...hah tak knl KFCM?? no no no....rasanya satu Malaysia dah kenal saper KFCM (Khairul Fahmi Che Mat) nih..keeper kita arr masa Piala Suzuki AFF 2010 baru2 nih...mmg glemer hbs arr dia skunk...sana sini org dok ckp psl dia kan...awek dia Elia pun femes gak hehe..smp wujud haters plak kat FB...mcm2 arr..biorlahh dia ng life dier, takyah ler smp nk hate hate pulok....;p papepun, congrats arr pd KFCM yerrr ats persembhn mantap permainan anda dlm arena bolasepak negara kita....Syabas3x!! Meh kita layan gambo2 KFCM :)
KFCM ng Tok Guru

masa sidang media semalam meraikan KFCM
team Piala Suzuki AFF 2010
sepet kan KFCM nih ;p

KFCM ng gf yer Elia

cam Jopun pun ader gak rupa mamat neh :)

KFCM layan peminat2 yer...jgn sombong2 yerr ng peminatt...igt tu pesanan ikhlas akak nih ;p
Khairul Fahmi dapat rumah pemberian kerajaan Kelantan
KOTA BHARU 3 Jan. – Penjaga gol pasukan bola sepak negara, Khairul Fahmi Che Mat, 21, yang membantu Malaysia muncul juara Piala Suzuki AFF 2010 baru-baru ini dianugerahkan sebuah rumah oleh kerajaan Kelantan bagi mengenang jasa dan pengorbanan penjaga gol itu.
Pemberian rumah itu diumumkan sendiri oleh Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat selepas majlis meraikan Khairul Fahmi oleh penduduk Kampung Cherang Ruku di sini, hari ini.
"Sebagai mengenang budi dan menghargai jasa anak muda kita yang berbakti melalui sukan bola sepak membantu negara menjulang piala, maka pihak kerajaan negeri memutuskan menghadiahkan sebuah rumah kepada Khairul Fahmi.
"Kita akan tetap beri hadiah. Itu kenyataan saya (pemberian sebuah rumah) dan segala butiran mengenai pemberian hadiah tersebut akan dilaksanakan oleh Exco bertanggungjawab,” kata Nik Aziz. – Bernama

*Credit gambo to cik Google, Utsn M'sia n Bernama

9 comments:

diamuslima said...

wow... best tu.. kita punya la pening2 nk beli umah... dia dpt umah free... huhuhu

Izzlorna said...

diana: tulah psl yerrr...cam Lorna bebulan nk kena byr 2 umh...fening2...mmm mmg murah rezkii dierrr:) bertuahla isteri kfcm kelak ;p thanks diana singgah sini lg:)

diamuslima said...

not diana la... huhuhu call me dia or tun aje...

Izzlorna said...
This comment has been removed by the author.
Izzlorna said...

huhu...sorry yerr tun aka dia :) tak bape pasan ur nick name tu...mintak ampun yek!

aNnE said...

rezeki dia..bintang cerah seh..haha

Izzlorna said...

anne : ya lorrr..kfcm trhangat d pasaran skunk...hehe...bergemerlapan bintang2 yerr ;p hihi...

diamuslima said...

ok x ape, x ape.. kepunana... eh.. eh.. keampunan diterima... hehehe

fathiahRAIHANA said...

ramai btul minat mamat nie kan . hihi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)