My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Thursday, January 20, 2011

TQVM Abg Ben Ashaari!!! :)

Lorna followers yg ke 8000!!!
kat blog Abg Ben Ashaari :)
TQVM bang Ben cozz sudi wat entri khas untuk Lorna ;p hihi...
terharuuuuuuu gilerrr....dan abg Ben, U DESERVE IT TO GOT SO MANY FOLLOWERS!!
sentiasa kongsi ilmu, tak lokek utk link kan newbie2 bloggers seperti Lorna nih...
will support u :) thanks again!
link to 8k followers at Ben Ashaari blog ;p leh klik sini...
thanks juga kepada sumer kenalan baru dari blog Abg Ben yaaaa!!!! sgt2 hargai kehadiran anda sumer ke blog Lorna yg tak seberapa nih ;p

8 comments:

aNnE said...

congr8s;)

Syafiq Rosli said...

tahniah ye..:)

NadiRah said...

wahh!! best lah...~

efa nur said...

bestnye..hee :))
efa dtg follow.. :)

Izzlorna said...

annne, syafiq n nadirah : tq alllll :) rezekiiii ;p

Izzlorna said...

efa nur : ha ah best juga dpt berkenalan ng otai blogger Abg Ben :) dan best gak dpt kenalan ramai dr followers Abg Ben! :0
thanks all...

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu sis!wah best nyer yg ke-8000 tu!tahniah ye!

Izzlorna said...

aleasara : trm ksh sis...rezkiii Lorna ;p hehe...yg ptg sesama kita tlg bloggers sumer k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)