My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Tuesday, January 18, 2011

Disneyland :)

Disneyland


One day jika ada rezki lebih, teringin nk gi Disneyland...dedolu masa zaman bebudak, suka sangat tgk kartun2 Disney....bestt kan..kembali ke alam kanak2 ;p hehe
kena kumpul RM bebyk duluuuu.......
Hopefully impian ini akan tercapai hendaknya...amiinnn :)

* credit gambo to coastergrotto n cik google

8 comments:

Laman Teman said...

mmg cntik tmpat tu kan..kalo ada duit dah lama dah mendarat kat sana..hehe

Izzlorna said...

hi laman teman :) slm perkenalan...
Disneyland cantik & menarik, kembali ke alam fantasi...hehe...

r-mean said...

bila nak ade kat malaysia nih..

Encik MamaT said...

wah.. bestnya.. encik mamat tak pernah pegi pun.. tapi dalam malaysia pun encik mamat pusing tak habis lagi ni.. hehe

cik nur said...

kalo suatu hari nnt ada rezeki lebih nur pn nk pergi sana

Laman Teman said...

kih3...tgk bangunan dia mmg menarik....kalau dpt mkn angin situ...sgt2 lah seronok..

Izzlorna said...

r mean : memano org kayooo wat la satu kat mesia nihhh ;p kami nakk...hehe...

en mamat : takper en mamat..kita cuti2 mesia dulu ya :)

cik nur : slm prknln cik nur:) ada rezki lebih kita wat rombongan g sana yek ;p

laman teman : mmg sonok....suka3x

Eina said...

hai lorna..selamat berkenalan...nampak lorna kat blog en ben td..nak g disney ye..jom ikut kak eina nak?kak eina nak g sana bulan 6 ni..disney hong kong..kak eina dpt tiket free...kalau lorna nak dapat tiket free gak..leh contact kak eina..013-9584813..boleh jumpa n kenal2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)