My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://izzlorna.com
and update your bookmarks.

Jom Join Heartbeat ngan Lorna :) klik2 kat bawah ni yer...tqvm dear!!

Friday, December 31, 2010

Family Gathering 19th Dec 2010 :)

My family members 2010
(Bg Ngah, Nor, Lorna, Khairil, Mama, Ayah, Bg Izzat, Kak Aida, Afiq n lil Ryan)


Hubby & Me :)
Beloved Mama & Ayah

Bg Ijat & Sis Aida

lil Ryan
peace yoo ;p

Nor & Bg Ngah

Me & Hubby again..hehe
Our Menu...

yummyyy..

senyyuuummmm :)

Khairil & Lorna

Baru-baru ni Lorna ada wat family gathering speciallll for all my family members...nak satukan sumer dlm satu hari bukan senang yer cozz abg sulung Lorna fly waktu kami sumer cuti...jadi kena ikut masa pilot kiter..hehe...so 19th Dec is the perfect date for all of us...Memang dah lama nk wat makan2 nih tapi ada jer masa yg tak mengizinkan...so this is the riiighhtt time! maka yer...Lorna pun wat reservation kat Sri Ayutthaya, USJ 8.30pm...the foods is yummyy n sedaappp :) hepi sgt cozz sumer sudi dtg dan gather2 again :) thank ya'll...loves alwaysss.....congratss also to my lil bro, Afiq cozz got his Dean Award and completed his Degree this year with 1st Classss!! (takyah byr PTPTipu ko kan...) cisss...lwn kak Lorna yerr...hehe..nxtime gather2 lagi ok...hihi....

2 comments:

Miss Nurun said...

memang sdp mkn kt restoran tu. nyum2!

Izzlorna said...

hehe..sedap jugak price yerk ;p but worth it with d value :) slm prknl Miss Nurun :) hepi nw yr 2u dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi2kan klik :)